Театър Реплика / Програма / Програма „NEDRAma. Документални дни”

Програма „NEDRAma. Документални дни”

Loading Map....

Дата/час

28.11.2014
2:00 pm - 9:00 pm

Място

I AM STUDIO
ул. Г. С. Раковски 149
София


Веднъж в месеца по време на програмата на “I AM STUDIO” ще представяме идеи и концепции на документални и интердисциплинарни проекти, които ще дискутираме с публиката. Водещи на дискусиите ще бъдат младите критици Доротея Белчева и Борис Зафиров.

Куратор на програмата : Ирина Андреева, Доротея Белчева, Георг Жено, Борис Зафиров

Така идеята за откриването на документалните дни съвпада с откриването на програмата на студиото: идеята е да бъдат представени всички документални и интердисциплинарни проекти в рамките на 10-15 минути.

Програма
16:00 “Фитнес” – документално представление за живота на хигиенист във фитнес-център в София. Автори на проекта: Ирина Андреева, Тони Карабашев и Боряна Пенева.

16:30 “Лице на чужденец” – документално представление за Димитър Гочев.Проект на Крис Шарков , Георг Жено, Ирина Андреева, Красимира Кузманова и Елена Димиторва.

17:00 “Атлас София” – документално представление за съвременните паметници. Режисьор Микал Кмиечик (Полша) с участието на актьорският състав на Театър “Реплика”.

17:30 “Fichtestrassen Prozess” – документален проект на Ирина Андреева, Весела Бабинова и Георг Жено.

18:00 До теб” – вербатим проект за домашното насилие в България . Режисьор Маргарита Мачева, с актьорският колектив на Театър “Реплика”.

18:30 “Да купиш история” – проект на Борис Зафиров и Благой Бойчев.

19:00 “Георги Марков” – документално представление за Георги Марков. Режисьор Благой Бойчев, заедно с актьорите от Театър “Реплика”.

“За старите хора” – интерактивно представление за съвременната ситуация на старите хора в България. Проект на Георг Жено, съвместно с актьорите от Театър “Реплика”.

“Аз съм боклук от Източна Европа в Берлин” – документално представление на Благой Бойчев за неговото пътуване до Берлин.

“Страх – Украйна”- видеоинсталация на Георг Жено.